Vi er ekstremt glade for at kunne meddele, at Norddans Fitness åbner på Rugmarken 18, 3520 Farum 19. august 2019.

Norddans Fitness er et træningscenter udelukkende baseret på holdtræning, især med fokus på dansehold. Centeret drives af Michelle Rohde, der har en lang karriere bag sig som instruktør, herunder mere end 10 år i Farum hos Swingtime.

Flere at centerets instruktører er kendte ansigter på dansescenen i Farum. Udover Michelle Rohde, har både Jeanne Lindgaard og Niclas Detlefsen undervist i Farum i en længere årrække. Udover den erfarne trio, byder Norddans Fitness på hold med dancehall-danseren Ponija Dumo og talentfulde Ida Bengtsen.

Norddans Fitness vil mere end bare være et center, hvor medlemmerne kommer for at træne og gå hjem. Vi vil dyrke det sociale med en lang række events og arrangementer, så Norddans Fitness bliver et samlingssted for medlemmerne.

Glæden ved træning og dans er er nøgleordet, ligesom det er vigtigt for os, at alle er velkomne og har mulighed for at være medlem. Det betyder blandt andet, at priserne er 15-30 % lavere end på traditionelle danseskoler.

Sæsonen skydes officielt i gang 19. august, men allerede 11. august afholder vi et Dancefit-event med Niclas Detlefsen. Samme dag vil vi fra 14.00-16.00 holde åbent, så interesserede medlemmer kan se faciliteterne, melde sig ind eller blot høre mere om os, vores hold og vores center.

Vi tilbyder fra åbningen og resten af august fri adgang på alle hold. Bare duk op, døren er åben.

Vi glæder os til at byde inden for på Rugmarken 18