INSTRUKTØRER

Vi er stolte af at have sammensat et hold af erfarne instruktører, krydret med nye og talentfulde instruktører. 

Michelle Rohde

Michelle Rohde er indehaver af Norddans Fitness. I øjeblikket er hun på barsel, men hun vil alligevel løbende være at finde på danseskolen.

TILMELDING TIL MICHELLES HOLD

Niclas Detlefsen

Niclas Dalgaard Detlefsen startede først i en alder af 18 år som danser, men hurtigt fik det et stort tag i ham. Han er standard/latin-danser og forsvarende Danmarksmester i jitterbug. Niclas underviser med masser af charme, humor og skøn energi. Han garanterer en sjov og kreativ undervisning, hvor sveddråberne løber fra panden og ned til elevernes store smil. 

TILMELDING TIL NICLAS’ HOLD

Jeanne Lindgaard

Jeanne Lindgaard har danset siden barnsben, hvor hun konkurrerede i standard/latin, hiphop og disco. Sidenhen begyndte Jeanne at undervise, hvilket hun har mere end 15 års erfaring i. Jeanne har helliget sig voksenhold, som blandt andet indebærer standard/latin og dancefit. Jeanne er kendt for at køre timer med højt tempo, hvor man altid kommer ud med et smil på læben.

TILMELDING TIL JEANNES HOLD

Aage Carlsson

Aage Carlsson står i spidsen for et af Norddans’ mest sociale hold, nemlig torsdags-jitterbuggerne. Aage har livslang erfaring med jitterbug, og formår med højt humør og danseglæde at skabe de bedste rammer for nye såvel som erfarne jitterbuggere.

TILMELDING TIL AAGES HOLD

Sarah Lohse

Sarah Lohse er Norddans’ nyeste instruktør. Sarah skal undervise alle børnehold, mens Michelle er på barsel. Hun har danset siden hun var otte år gammel, i mange af årene hos Michelle. Hun glæder sig til at tage imod alle børnedansere.

TILMELDING TIL SARAHS HOLD