INSTRUKTØRER

Vi er stolte af at have sammensat et hold af erfarne instruktører, krydret med nye og talentfulde instruktører. 

Michelle Rohde

Michelle Rohde er uddannet instruktør hos Swingtime, hvor hun siden 2005 har været tilknyttet, først som hjælpetræner og siden 2009 som instruktør. Michelle har løbende dygtiggjort sig, blandt andet via flere længerevarende ophold på danseskoler i Paris. Hun er en livlig, energisk og konsekvent instruktør, der udover erfaringen som instruktør også har pædagogisk erfaring fra flere års arbejde i børnehaver og på skoler. 

TILMELDING TIL MICHELLES HOLD

Niclas Detlefsen

Niclas Dalgaard Detlefsen startede først i en alder af 18 år som danser, men hurtigt fik det et stort tag i ham. Han er standard/latin-danser og forsvarende Danmarksmester i jitterbug. Niclas underviser med masser af charme, humor og skøn energi. Han garanterer en sjov og kreativ undervisning, hvor sveddråberne løber fra panden og ned til elevernes store smil. 

TILMELDING TIL NICLAS’ HOLD

Jeanne Lindgaard

Jeanne Lindgaard har danset siden barnsben, hvor hun konkurrerede i standard/latin, hiphop og disco. Sidenhen begyndte Jeanne at undervise, hvilket hun har mere end 15 års erfaring i. Jeanne har helliget sig voksenhold, som blandt andet indebærer standard/latin og dancefit. Jeanne er kendt for at køre timer med højt tempo, hvor man altid kommer ud med et smil på læben.

TILMELDING TIL JEANNES HOLD

Ponija Dumo

Ponija Dumo har danset hele livet, og har siden 2014 også undervist. Hun har danset mange forskellige stilarter, men de senere år har fokus været på dancehall og afro. Ponija har været med i reklamer, musikvideoer og danset på scenen for mange musikere. Når du er til Ponijas timer, er du garanteret en meget energisk og smilende instruktør, der holder tempoet højt fra start til slut.

TILMELDING TIL PONIJAS HOLD